Terug naar alle congressen
26 oktober 2018

FLAIRS – Be a HERO!

FLAIRS is het grootste interbancaire evenement van Nederland en wordt georganiseerd sinds 2006 door en voor Young Professionals werkend bij ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank en Van Lanschot Kempen. Deze young professionals zijn werkzaam in alle richtingen van de financiële sector. FLAIRS is een uniek evenement als het gaat om de samenwerking tussen de banken met betrekking tot de organisatie. Het doel van FLAIRS is zowel intern als extern het netwerken te vergroten, kennis te delen en plezier te hebben. Dit jaar zullen Triodos en Deutsche Bank ook bij het evenement aanwezig zijn.

Flairs is voor het eerst in 2006 georganiseerd voor de leden van jongerenverenigingen van Fortis, Van Lanschot, ABN AMRO, ING, Rabobank & SNS Reaal. Door de dynamisch financiële sector wordt Flairs nu georganiseerd voor de jongerenverenigingen van ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank en Van Lanschot. Ieder jaar organiseert FLAIRS, in een wisselende samenstelling, een 1-daags evenement voor de jonge ambitieuze bankiers van deze jongerenverenigingen. 

FLAIRS is uniek door haar interbancaire karakter, waarbij kennisdeling en discussie tussen jonge bankiers gecombineerd wordt met actuele thema’s en inspirerende presentaties van financiële prominenten. FLAIRS draagt bij aan het vormen van een netwerk en samenwerking tussen bankiers van de verschillende banken. 

Dit alles maakt FLAIRS een onmisbare aanvulling op de activiteiten van de bancaire jongerenverenigingen en is daarmee het belangrijkste evenement voor jonge bankiers.

Voor programma en inschrijven klik hier