Terug naar alle congressen
9 mei 2022

Hoe presteer ik duurzaam beter? Inzicht in jouw leiderschap.

Hoe presteer ik duurzaam beter?
Inzicht in jouw leiderschap

De wereld verandert en organisaties veranderen mee. Jouw ontwikkeling en die van je team bepalen het succes en toekomstbestendigheid van je organisatie. Laat je inspireren door onze hoogleraren op maandag 9 mei 2022. Een middag lang nemen Prof. dr. Désirée van Gorp en Prof. dr. mr. Bas Kodden je mee hoe je duurzaam beter kan presteren.

Duurzaam presteren in een digitale samenleving door Prof. dr. mr. Désirée van Gorp
COVID-19 is de versneller van de digitalisering in onze samenleving.  Hoe kan je hier op inspelen en hoe zorg jij ervoor als professional relevant te blijven in een digitale samenleving?

Persoonlijk leiderschap door Prof. dr. mr. Bas Kodden
Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl andere organisaties uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? Het geheim van winnende personen en teams zit hem in de combinatie vijf belangrijke prestatiekenmerken, waar – vreemd genoeg – veel leidinggevenden en organisaties juist niet op selecteren. 

Interesse? We nodigen je graag uit voor een kosteloos college op Nyenrode op maandag 9 mei 2022. 
Heb je nog vragen? De programma-coördinator beantwoordt ze graag. 

Partner of Choice
Nyenrode Business Universiteit is verkozen door de HR-professional als Partner of Choice in de categorie Opleidingen & Talentmanagement.