Terug naar alle congressen
8 juni 2017

Human Talent Network

Locatie: La Place Duinrell | Duinrell 1, Wassenaar
Timings: donderdag 8 juni 2017 | 13.00 – 18.30 uur

Onze samenleving is in beweging. Technologische, economische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar de laatste jaren steeds sneller op. Al deze ontwikkelingen en veranderingen hebben een directe invloed op mens en organisatie en brengen de nodige uitdaging met zich mee. Wat gebeurt er in organisaties en waarom is het tijd voor een ander soort leiderschap?

Organisaties staan voor de uitdaging om samen met alle medewerkers waarde toe te blijven toevoegen voor alle stakeholders. In het vertalen en verbinden van een duidelijke visie over het creëren van toegevoegde waarde, hebben leiders en HR een cruciale rol. Leidinggevenden moeten hun medewerkers optimaal ondersteunen zodat ze overeind blijven in tijden van snelle verandering. Leidinggevenden moeten hun medewerkers motiveren, inspireren en uitdagen om zichzelf te ontwikkelen. Zij bieden hun medewerkers uitdaging en laten daarbij zien hoe medewerkers en partners bijdragen aan het hogere doel van de organisatie. Ook tonen zij waardering voor deze bijdrage en geven zij hun medewerkers en partners constructieve feedback.

Maar wie ondersteunt de leidinggevende? Een serie tips over de wijze waarop jullie vanuit HR de leidinggevenden kunnen helpen om zijn/haar rol in de flexibiliserende organisatie te pakken.

AANMELDEN