Terug naar alle congressen
1 oktober 2020

Word een HELD (webinars)

 

 

‘Het keerpunt naar nieuwe bevlogenheid’: Word een HELD!

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u nog niet alles uit uzelf, uw team of uw organisatie hebt gehaald? Dat er nog zoveel meer mogelijk is? Dat u net dat ene bruggetje nodig hebt om verder te komen? U bent niet de enige: zo’n 80% van alle Nederlandse werknemers ervaart op dit moment onvoldoende geluk en uitdaging in zijn of haar werk!  

Via zijn boeken, lezingen en seminars bereikt Bas jaarlijkse vele honderden leidinggevenden en professionals, die vol inspiratie en energie zichzelf én hun organisaties in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid weten te brengen. Kom ook in actie. Als organisatie, als team, als persoon!

 

‘Een dag(deel) vol bevlogenheid’

Kom ook in actie! Als organisatie, als team, als persoon. Hoe? U kunt het binnenkort beleven! Sinds het verschijnen van zijn boek ‘Word een HELD‘ wordt Bas door eigenllijk alle gerenommeerde organisaties gevraagd om een bijdrage aan de bevlogenheid van hun medewerkers te komen leveren. Aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen personen, reikt Bas u een stappenplan aan.

Kom van denken naar doen, zodat u vol energie leiding kunt nemen over uw eigen leven! Benieuwd hoe anderen zijn lezingen en seminars hebben ervaren?

Onder Evaluaties vindt u diverse terugkoppelingen.  

Alle seminars zijn tegenwoordig ook als webinar te boeken.