Boeken

  The Devil Inside

  The Devil Inside - 'De zoektocht naar je zelf'

  Bas Kodden heeft zichzelf weer overtroffen met zijn nieuwe boek The Devil Inside. Na de bestseller Word een Held en zijn laatste boek De Kunst van Duurzaam Presteren schreef hij dit keer een nog veel persoonlijker boek.

  In De Kunst van Duurzaam Presteren gaf Bas Kodden na uitgebreid onderzoek een verrassende nieuwe kijk op het geheim van winnende personen en teams. Karakter blijkt bijvoorbeeld een veel doorslaggevender indicator van succes te zijn dan talent.

  In zijn nieuwe boek The Devil Inside daagt hij je als professional uit om eens goed naar jezelf te kijken. Daarbij laat hij ook veel van zijn eigen persoonlijke zoektocht zien. Hij daagt leidinggevenden uit tot het beoefenen van introspectie. In zijn ogen is dat het belangrijkste aspect van leiderschap. Hoewel het boek op een heel prettige manier is geschreven, lees je het niet even makkelijk op een zondagmiddag uit. Daarvoor worden er te veel vragen aan de lezer gesteld die uitnodigen tot wat diepgaander zelfonderzoek. Hoe kijk je naar jezelf en je verleden, wat zijn je hoofdzonden en je angsten en wat is jouw waarheid en je purpose? Omdat zelfkennis (en zelfacceptatie) belangrijke elementen zijn in het stoppen van het saboteren van jezelf - en je organisatie. Bas Kodden neemt je in The Devil Inside mee in de zoektocht naar je zelf met persoonlijke groei als doel. Of hij daar in slaagt is aan jou. Aan het boek zal het niet liggen.

  Rudie Jansman bedenkt en organiseert grote Kennisfestivals, ondersteunt als consultant klanten bij allerlei organisatieveranderingen op het gebied van innovatie, zelforganisatie en ondernemerschap, positionering en communicatie en organiseert masterclasses rondom thema's als zinvol leiderschap, succesvol veranderen en het nieuwe presteren.

  Managementboek.nl (April 2020)

  Deze recensie is te vinden op https://www.managementboek.nl/boekblog/recensies/9785

  Het boek is hier te bestellen:

  The Devil Inside (Managementboek.nl)

  The Devil Inside (Bol.com)

  The Devil Inside (Bruna.nl)

   


  Ga terug back