Back to all congresses
21 November 2016

Excellent Leiderschap

Waarom blijft die ene organisatie succesvol, terwijl anderen uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte.

Veel managers, directieleden en ondernemers hebben dit fenomeen de afgelopen jaren meegemaakt: het ene team bleek wel succesvol, terwijl het andere team qua prestaties achterbleef. En het eens zo succesvolle team en de eens zo succesvolle medewerker bleken jaren later ineens teleurstellende resultaten te laten zien die
niet teruggevoerd konden worden op economische omstandigheden, gewijzigde concurrentieverhoudingen of anderszins. Het ‘klopte’ gewoon niet meer.

Het geheim van winnende personen, teams en organisaties blijkt te zitten in de combinatie van slechts enkele succesindicatoren, waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren en veel professionals zichzelf niet op blijken te sturen.

Heb jij ook het gevoel dat je nog niet alles uit jezelf, je team of je organisatie hebt gehaald? Dat er nog zoveel meer mogelijk is? Dat je net dat ene bruggetje nodig hebt om verder te komen? Kom in actie. Als organisatie, als team, als persoon!