Back to all congresses
5 April 2018

Festival Groei – Helmond

 

Driessen HRM – 25 jaar!

Het verbinden van mens en werk zit in ons DNA. Al bijna 25 jaar. Met onze wortels in de publieke sector is Driessen HRM uitgegroeid van familiebedrijf tot een familie van bedrijven. Wij vieren ons jubileum graag samen met u tijdens de feestelijke editie van het Driessen Jaarcongres op donderdag 5 april.

Zie hier het hele programma. 

 

Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl andere organisaties uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte?

Vergeet alles wat je dacht te weten over het selecteren en aannemen van de juiste medewerkers. Het zit anders dan je denkt! Het geheim van winnende personen en teams zit hem in de combinatie van talent en vier belangrijke prestatiekenmerken, waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren …

Bas Kodden deed onderzoek naar prestatie-indicatoren onder leidinggevenden en senior medewerkers van ruim 1100 professionals en 50 CEO’s van Nederlands bekendste bedrijven. Zijn verrassende uitkomsten werpen een nieuw licht op het huidige aanname- en selectiebeleid van veel Nederlandse bedrijven.

En het blijft niet bij theorie: dit boek biedt bovendien een praktisch model voor werving & selectie en professionele ontwikkeling. Inclusief diverse vragenlijsten en checklists voor hr-functionarissen en leidinggevenden die willen bouwen aan duurzaam winnende teams en organisaties.