Back to all congresses
29 June 2021

Masterclass – with ultimate dream guest

Dit moet je zien!

Nick Vujicic (Australië, 38 jaar) is één van ‘s werelds meest beroemde keynotespreker. Bijzonder is het verhaal van Vujicic die werd geboren zonder armen en benen. Vandaag de dag is hij gelukkig getrouwd en vader van een zoon. Hij deelt vandaag zijn ongelooflijke verhaal en inspireert daarbij om groot te blijven dromen om zo de uitdagingen van het leven aan te gaan. 

No arms. No legs. No limits.
Nick Vujicic (links) werd – zonder enige medische indicatie vooraf – geboren zonder armen en benen. Terwijl hij opgroeide, leerde hij hoe zijn tanden te poetsen, zijn haar te kammen, te typen en te sporten. Hij werd gepest op school en ging door een depressie. Daarna echter accepteerde hij zijn situatie en vond zijn levensdoel. Hij behaalde twee diploma’s, in Accounting en in Financial Planning. Op zijn negentiende sprak hij voor het eerst voor publiek. Daarna reisde hij de gehele wereld over en inspireerde miljoenen mensen met zijn verhaal: studenten, leraren, zakenmensen en ondernemers. Zijn ‘life-changing’-presentatie gaat over het uitdagen van mensen om hun kijk op het leven te onderzoeken en verder te kijken dan hun eigen omgeving – obstakels bieden juist nieuwe kansen om te groeien. ‘No arms. No legs. No limits.’ – dat is de titel van de motiverende, negentig minuten durende presentatie die hij geeft op 29 juni a.s..
“Ik vertel mensen om na elke val weer op te staan. En om van zichzelf te houden”, zegt Vujicic. “Het is een leugen om te denken dat je niet goed genoeg bent. Het is een leugen om te denken dat je niets waard bent. Als ik met mijn verhaal één persoon kan motiveren, dan is mijn doel in het leven al bereikt.”