Back to all congresses
16 April 2015

Strategisch HRM

Start van de vierde editie van de leergang van Nyenrode en AWVN om dé strategische HR-businesspartner te worden. Start op 16 april. Er is nog maar één plaats beschikbaar. Schrijf u nu in!

 

In zeven modules leert u vanuit de HR-discipline meer toegevoegde waarde te bieden aan het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie. 

Over de Leergang strategisch HRM
Leergang, bestaande uit zeven modules, van Nyenrode en AWVN om dé strategische HR-businesspartner te worden. U kunt zich alleen voor de gehele leergang inschrijven, niet voor modules afzonderlijk.
Het strategisch belang van HR in organisaties neemt toe, de afhankelijkheid van medewerkers groeit. Van HR wordt steeds vaker de rol van businesspartner verwacht, de HR-strategie moet beter aansluiten op de ondernemingsstrategie en de HR-instrumenten moeten enerzijds aansluiten bij de HR-strategie en anderzijds het dagelijkse primaire proces beter ondersteunen.
De samensmelting van de praktijkervaring van werkgeversvereniging AWVN en de theoretische- en  opleidingsexpertise van Nyenrode Business Universiteit levert een unieke leergang op. Voor iedere HR-professional is deze leergang dé manier om de eigen kennis en kunde van strategisch HR te versterken én om de eigen positie als business partner te verstevigen.

De modules zijn:
1. inzicht en veranderkunde (16 april 2015)
2. organisatiestrategie als leidraad voor de HR-strategie (28 mei 2015)
3. HR-strategie: vertalen van ondernemingsstrategie naar HR-strategie (18 juni 2015)
4. strategische personeelsplanning en arbeidsvoorwaardenbeleid (2 juli 2015)
5. talentmanagement, leiderschap en duurzame inzetbaarheid (29 september 2015)
6. persoonlijk HR-ondernemerschap (3 november 2015)
7. slotbijeenkomst – reflectie en projectie van deelnemers (8 december 2015)

Studiebelasting
Zeven studiedagen in Breukelen, minimaal zeven dagen zelfstudie, persoonlijk adviesgesprek. U kunt alleen deelnemen aan de gehele leergang, niet aan afzonderlijke modules.

Meer informatie over AWVN, haar programma’s en mogelijkheden tot inschrijving vindt u op www.awvn.nl