Back to all congresses
7 June 2018

Week van de Bevlogenheid

Week van de bevlogenheid 2018

 

In 2018 zal van 4 t/m 8 juni de Week van de Bevlogenheid plaatsvinden. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van bevlogenheid, betrokkenheid en trots in het Nederlands bedrijfsleven! Kijk op de agenda voor het complete aanbod van workshops, inspiratiesessies, bijeenkomsten e.d.


Week van de Bevlogenheid event 2018

Voor ondernemende leidinggevenden is het hoogtepunt van de week natuurlijk het Week van de Bevlogenheid-event op donderdag 7 juni. Het thema is ‘Van Purpose naar Presteren’ en we zijn trots op de volgende sprekers:

Guido Heezen, oprichter/eigenaar van Effectory en directeur van de jaarlijkse Beste Werkgever van Nederland-award‘De winnaars van de Beste Werkgevers-awards 2017-2018 blinken onder meer uit in betrokkenheid en bevlogenheid.’ Hun geheim? Guido deelt met ons de best practices en verhalen áchter de succescijfers.

Dr. Bas Kodden is directeur van het Executive MBA program aan Nyenrode Business Universiteit. Als leiderschapscoach helpt hij topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zijn bekendste boek heet ‘Word een HELD’ en gaat over effectief zelfmanagement. Het boek veroverde in 2016 de #1-positie en bleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Sindsdien wordt hij door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan bevlogenheid binnen teams.

Marco Aarnink is één van de succesvolste jonge ondernemers van Nederland. Hij maakte van zijn bedrijf Drukwerkdeal.nl in korte tijd groot en verkocht het vervolgens met succes. Hoe is dit proces verlopen? Wat heeft hij gedaan om zijn 175 medewerkers dagelijks te motiveren? Wat dreef hem toen en waarin wil hij nu het verschil maken? Welke praktische tips kan hij met ons delen over het aanbrengen van purpose en het vergroten van teamprestaties?

Paul van Heeringen is mede-oprichter van IMPACT on the Job en mede-initiator van de Week van de Bevlogenheid. Paul zal als dagvoorzitter zorgen voor scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee ondernemers en leidinggevenden in hun eigen bedrijf zelf direct aan de slag kunnen.

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om inzichten en ervaringen uit te wisselen met de andere bezoekers. Ook dit jaar zijn we weer welkom in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden. Er zijn slechts 200 kaarten beschikbaar.