Congressen

Zijn bijdragen zijn vaak incompany en besloten. Vind hier alle openbare bijdragen.

24 september 2024

Executive Leiderschap Programma

Speciaal voor iedereen die zich twee dagen wil onderdompelen in leiderschap is er een nieuw programma samengesteld. Vol energie. Interactief. Het wordt een ongekende reis in leiderschapsland! Gemiddelde beoordeling: 8,9.

Lees meer
Lees meer over Executive Leiderschap Programma
OnderhoudNL Vastgoed Event 2024
7 juni 2024

OnderhoudNL Vastgoed Event 2024

OnderhoudNL Vastgoed Event 2024. Op 7 juni organiseert OnderhoudNL exclusief voor al haar leden dit event met als thema ‘Word een HELD’.

Lees meer
Lees meer over OnderhoudNL Vastgoed Event 2024
18 oktober 2023

Tweedaagse Kring Raalter Werkgevers

Een aantal Kring Raalter Werkgevers leden hebben deelgenomen aan de tweedaagse training Duurzaam Presteren van Bas Kodden.

Lees meer
Lees meer over Tweedaagse Kring Raalter Werkgevers
10 oktober 2023

De Kunst van Duurzaam Presteren | Passie voor Onderwijs Drechtsteden

Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl andere organisaties uiteenvallen en verdwijnen? Dit seminar in samenwerking met Passie voor Onderwijs Drechtsteden is bedoeld voor leidinggevenden (bestuurders, directeuren en teamleiders) en HR professionals. 

Lees meer
Lees meer over De Kunst van Duurzaam Presteren | Passie voor Onderwijs Drechtsteden
21 september 2023

Digital Talent Experience | IJK

Wij inspireren je met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van talentmanagement tijdens de Digital Talent Experience 2023 op donderdag 21 september.

Lees meer
Lees meer over Digital Talent Experience | IJK
20 september 2023

Seminar Word een HELD | Passie voor Onderwijs Drechtsteden

Bas Kodden geeft tijdens zijn seminar Word een HELD’ een treffende boodschap. Word een Held, waarbij Held staat voor: Een Hoog Energieke Leidingnemende Doener.

Lees meer
Lees meer over Seminar Word een HELD | Passie voor Onderwijs Drechtsteden
19 september 2023

Boekpresentatie Mentaal Winnen

Met de oproep om zelf aan de bal te zijn, zelf te bepalen hoe de wedstrijd (werk en privé) verloopt en om zelf spelbepaler te zijn geeft Benno samen met Bas Kodden, Hans van Breukelen, Winny Hoffmann en Willem-Jan Bosch inzichten op duurzaam en bevlogen presteren.

Lees meer
Lees meer over Boekpresentatie Mentaal Winnen
16 mei 2023

Webinar Leidinggeven in verandering | FLOW

Op 16 mei gaf Bas een bijdrage aan het webinar Leidinggeven in verandering. Samen met Bart Götte, hoofddocent Future of Work aan de UvA, mocht Bas kijkers inspireren en aan het denken zetten over je beste leiderschap in een veranderende arbeidsmarkt.

Lees meer
Lees meer over Webinar Leidinggeven in verandering | FLOW
14 maart 2023

Independent Hotel Show Amsterdam

An inspiring leadership session full of humour, energy and innovative tips and strategies at the Independent Hotel Show Amsterdam. Watch the recording!

Lees meer
Lees meer over Independent Hotel Show Amsterdam
2 februari 2023

TedX

n de dynamiek van de wereld van vandaag en morgen is omdenken cruciaal. De grootste fout die mensen maken is denken dat de wereld statisch is. Op donderdag 2 februari 2023 is het tijd voor TEDxNyenrodeUniversity. Tijdens dit event, met als thema Think Upside Down, delen verschillende sprekers hun verhalen met het publiek.

Lees meer
Lees meer over TedX
Boeken
25 januari 2023

EDEX Congres 2023

EDEX | Een unieke ervaring met resultaat Drie dagen aan de slag met jouw onderwijs. Niet op school tussen de lesuren door, maar in een inspirerende omgeving waarin je ontsnapt aan de waan van de dag. Vanuit inspiratie naar ontwerp, middels gedegen ontwerpstappen: Dat is de Educational Design Expedition. In drie dagen tijd steken we in op het concretiseren van jullie onderwijsdromen naar concreet uitvoerbaar onderwijs.

Lees meer
Lees meer over EDEX Congres 2023
24 januari 2023

INOS Congres 2023 – Rendement van Werkgeluk

Geluk als leidend thema in koersplannen. Een gelukkig mens haalt het beste uit zichzelf en anderen. Voor ons betekent geluk dat je jezelf kunt zijn en je veilig voelt, in je schoolomgeving en thuis. Geluk betekent ook lekker in je vel zitten en leven vanuit een goede balans. Een gelukkig mens kan geven en ontvangen

Lees meer
Lees meer over INOS Congres 2023 – Rendement van Werkgeluk