Terug naar alle boeken
Boek De Kunst van Duurzaam Presteren
28 juli 2017

De Kunst van Duurzaam Presteren

De Kunst van Duurzaam Presteren

Waarom blijft de ene organisatie succesvol, terwijl andere organisaties uiteenvallen en verdwijnen? Waarom weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte?

Vergeet alles wat je dacht te weten over het selecteren en aannemen van de juiste medewerkers. Het zit anders dan je denkt! Het geheim van winnende personen en teams zit hem in de combinatie van talent en vier belangrijke prestatiekenmerken, waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren …

Bas Kodden deed onderzoek naar prestatie-indicatoren onder leidinggevenden en senior medewerkers van ruim 1100 professionals en 50 CEO’s van Nederlands bekendste bedrijven. Zijn verrassende uitkomsten werpen een nieuw licht op het huidige aanname- en selectiebeleid van veel Nederlandse bedrijven.

En het blijft niet bij theorie: dit boek biedt bovendien een praktisch model voor werving & selectie en professionele ontwikkeling. Inclusief diverse vragenlijsten en checklists voor hr-functionarissen en leidinggevenden die willen bouwen aan duurzaam winnende teams en organisaties.

Recensies

***** Op Bol.com:

Indrukwekkende game changer

Een echte paradigm shift op werving/selectie en prestatie

Must Read. Verbluffend emperisch onderzoek

 

***** Op Managementboek.nl:

Van onderbuik naar wetenschap

Bas Kodden heeft weer een fantastisch boek geschreven

Leidinggevenden en HR-specialisten zullen dit boek zinvol vinden

Al na enkele dagen No. 1 besteller (categorie Personeelsmanagement!)