Persoonlijk leiderschapsprogramma

Coaching voor leidinggevenden

Als leiderschapscoach helpt Bas Kodden topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Voormalig olympisch- en wereldkampioenen, topcoaches en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op ruim 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar aan wetenschappelijk studies. Een visie ook, die wordt ondersteund door diverse bestsellers en andere publicaties en wordt aanbevolen door ’s werelds grootste coaches en managementdenkers als Marshall Goldsmith.

Jaarlijks biedt Bas Kodden een persoonlijk leiderschapsprogramma aan voor 7 tot 10 leidinggevenden. Gedurende een half jaar worden coachees in individuele sessies begeleid rondom persoonlijke en zakelijke vraagstukken. Drijfveren, achtergronden en dilemma’s worden onder de loep genomen, alsmede het goed en effectief omgaan met (de dagelijkse) confrontaties en het opbouwen van vaardigheden en competienties die hiervoor benodigd zijn.

Zijn boeken vormen daarbij een instrument om tot een volledig persoonlijk leiderschapsplan te komen die gedurende de rest van de carrière als basis kan dienen voor introspectief handelen en afgewogen besluitvorming.

Investering

De investering voor dit programma bedraagt € 5.000,=, excl. BTW. Vier tot zes individuele sessies, de diverse boeken, persoonlijkheidstesten en -tools zijn daarbij inbegrepen. Facturatie vindt vooraf plaats en kan eventueel in termijnen worden voldaan.

Locatie

De sessies vinden in de regel plaats op een inspirerende locatie in het midden van het land. Gedurende, maar ook na het programma zijn er vele contactmogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke dilemma’s.

Aanmelden

Aanmelden voor een persoonlijk leiderschapsprogramma kan via het aanmeldformulier op deze pagina of bel met 030-2611061 voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelding persoonlijk leiderschapsprogramma

"*" geeft vereiste velden aan

Welke uitdaging wilt u in dit persoonlijk leiderschapsprogramma aanpakken?