Terug naar alle congressen
11 mei 2017

Congres Duurzaam Presteren

Focus op duurzame prestaties

Waarom blijft de ene organisatie langdurig succesvol, terwijl soortgelijke uiteenvallen en verdwijnen? Waardoor weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? En hoe kan het dat sommige sportteams decennialang een legacy weten na te laten die veel verder gaat dan alleen winnen?

Tijdens dit seminar krijgt u van Guus Hiddink, Mark Tuitert, Bas Kodden, Toon Gerbrands, Mart de Kruif en Claudia Bokel hun visie op het thema ‘duurzaam presteren’. Vanuit deze verschillende invalshoeken ontwikkelt u praktische handvatten waardoor u als leidinggevende of ondernemer meer duurzame impact realiseert in uw organisatie. Daarnaast heeft u tijdens dit seminar de mogelijkheid om samen met de sprekers en deelnemers in te gaan op uw eigen business cases. Ook krijgt u tijdens het Seminar Duurzaam Presteren de gelegenheid om uw netwerk verder uit te breiden.

Ontwikkel uzelf als leider

In het Seminar Duurzaam Presteren krijgt u als leidinggevende of ondernemer de kans uzelf te ontplooien op thema’s als verbindend leiderschap, herhaald presteren en maatschappelijk ondernemerschap. Daarnaast leert u meer over winnende personen en teams: van winnen naar winnen! Sprekers uit de topsport, het bedrijfsleven en het onderwijs geven u meer inzicht in de mogelijkheden van ‘duurzaam presteren’ voor uw organisatie. U leert door middel van praktijkvoorbeelden, academische theorie en de persoonlijke ervaring van de verschillende sprekers.

Voor wie

Het seminar is ontwikkeld voor professionals, executives en managers die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, wetenschap en sport en die zichzelf willen ontwikkelen en streven naar duurzaam presteren.

Waar

Landgoed Nyenrode Business Universiteit – Straatweg 25, Breukelen

Wanneer

11 mei 2017 van 09:00 tot 17:30.

Investering

  • Algemene inschrijving: € 599,-
  • Nyenrode alumni: € 399,-
  • 3 of meer personen: € 399,- p.p.

Bovengenoemde prijzen voor inschrijving zijn excl. BTW en inclusief catering.

Brochure

Bekijk hier de brochure van het Seminar Duurzaam Presteren.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan het Seminar Duurzaam Presteren? Klik hier voor het inschrijfformulier.