Terug naar alle congressen
24 september 2024

Executive Leiderschap Programma

Inleiding
Vele tienduizenden leidinggevenden namen al eens deel aan één van de masterclasses van Bas Kodden. Of het nu het thema Word een HELDDe Kunst van Duurzaam Presteren of The Devil Inside betrof, zij waardeerden deze gemiddeld met een 9+. Velen zeiden daarna: “Ik wil meer!”. Dit méér wordt in 2024 aangeboden in het Executive Leiderschap Programma, waarbij alle eerdergenoemde thema’s worden behandeld met dilemma-training én met nieuwe inzichten uit zijn volgende boek over Innovatief Leiderschap.

Speciaal voor iedereen die zich twee dagen wil onderdompelen in leiderschap hebben Elisa Ostet en professor Bas Kodden een 2-daags programma samengesteld. Vol energie. Interactief. En op het allerhoogste niveau! De gemiddelde beoordeling voor dit programma is een 8,9!

Wat gaan we doen?
Op de inspirerende locatie van E-Flight Academy op International Airport Teuge gaan we samen twee intensieve dagen beleven. Intens zoals je gewend bent van de masterclass van Bas. Ervaar een programma dat al een aantal jaren draait voor management- en directieteams. Alle onderdelen komen voorbij. En veel meer. Laat je tevens verrassen door een bijdrage van een zeer bekende topsporter / -coach in het programma!

Het Executive Leiderschap Programma


In 4 dagdelen worden (aankomende) leidinggevenden gedurende deze tweedaagse vol energie en inspiratie klaargestoomd om echt te gaan presteren. Je gaat bewust bekwaam om met de hoofdthema’s van leidinggevenden; de dilemma’s en confrontaties en het geven van constructieve feedback. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat van deelname.

Vele directieteams en -leden gingen je voor en waren na afloop lovend:

  • “Baanbrekend!”
  • “Anders dan al het andere wat we ooit gezien hebben.”
  • “Dit hadden we nodig.”
  • “‘Onze resultaten schieten nu al omhoog.”
  • “Onze richting is nu echt bepaald”.
  • ‘Een ongekende reis in leiderschapsland!’

Investering
De kosten voor dit programma bedragen € 1.450,- inclusief alle maaltijden, verdere catering en boeken. Extra informatie is te ontvangen via Elisa Ostet en info@baskodden.nl.

Data & locatie
Het Executive Leiderschap Programma wordt twee keer georganiseerd in 2024 en wel op de volgende data:

  • woensdag 20 en donderdag 21 maart 2024
  • dinsdag 24 en woensdag 25 september 2024

Schrijf je op tijd in: er is plek voor maximaal 28 deelnemers.

Locatie:

E-Flight Academy
International Airport Teuge
De Zanden 167
7395 PB Teuge

De E-Flight Academy is de eerste en enige full-electric vliegschool van het land. Zij dromen van echt duurzame luchtvaart en Bas haalde onlangs zijn vliegbrevet hier. Vanaf de SkyLounge en E-Flight Deck hebben we een fantastisch uitzicht op het vliegen van de toekomst.

Permanente Educatie


Het Executive Leiderschap Programma is erkend door het MfN-register voor Permanente Educatie. Voor dit programma ontvang je 5 PE-punten in de categorie 2 (verwante kennis en vaardigheden).


Aanmelding Executive Leiderschap Programma

"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld mij aan voor het programma op*
Welke uitdaging wilt u in dit Executive Leiderschap programma aanpakken?