Terug naar alle congressen
18 september 2023

Executive Leiderschap Programma

Executive Leiderschap Programma

Datum: Maandag 18 en dinsdag 19 september 2023
Locatie: Midden Nederland


Inleiding

Vele duizenden leidinggevenden en professionals namen de afgelopen jaren deel aan één van de masterclasses van Bas Kodden. Of het nu Word een HELD, De Kunst van Duurzaam Presteren, Out of Control, of The Devil Inside betrof, velen gaven aan; “En wat nu? Ik wil meer. Veel meer.”

Speciaal voor iedereen die zich twee dagen wil onderdompelen in leiderschap hebben Elisa Ostet, voormalig programmamanager van het Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit en Bas Kodden een nieuw programma samengesteld. Vol energie. Interactief. En op het allerhoogste niveau!

Wat gaan we doen?

Op een prachtige locatie in de omgeving van Utrecht gaan we samen twee intensieve dagen beleven. Intens zoals je gewend bent van de masterclass van Bas. Ervaar een programma dat al een aantal jaren draait voor management- en directieteams. Alle onderdelen komen voorbij. En veel meer. Laat je tevens verrassen door een bijdrage van een zeer bekende topsporter / -coach in het programma!

 

Het Executive Leiderschap Programma

Vele directieteams en -leden gingen je voor en waren na afloop lovend:

  • “Baanbrekend!”
  • “Anders dan al het andere wat we ooit gezien hebben.”
  • “Dit hadden we nodig.”
  • “‘Onze resultaten schieten nu al omhoog.”
  • “Onze richting is nu echt bepaald”.

In 5 dagdelen worden (aankomende) leidinggevenden gedurende deze tweedaagse vol energie en inspiratie klaargestoomd om echt te gaan presteren. Je gaat bewust bekwaam om met de hoofdthema’s van leidinggevenden; de dilemma’s en confrontaties en het geven van constructieve feedback. Na afloop ontvangen deelnemers een Executive Leiderschap-certificaat.

De kosten voor dit programme bedragen E 1.450,- inclusief alle maaltijden, verdere catering en boeken. Extra informatie is te ontvangen via Elisa Ostet en info@baskodden.nl.

‘Een ongekende reis in leiderschapsland!’

Aanmelding Executive Leiderschap programma

18 en 19 september 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Welke uitdaging wilt u in dit Executive Leiderschap programma aanpakken?