Terug naar alle congressen
7 juni 2017

New Builders Congres

Graag nodigen wij je uit voor een bijzonder en inspirerend congres onder leiding van dagvoorzitter Govert-Henk Mijnders. Bas Kodden verzorgt een activerende lezing over ‘Bevlogenheid’ en zal zijn visie op hoe dit op de bouw van toepassing is met ons delen. Ook vertellen een aantal New Builders hoe zij ‘het nieuwe bouwen’ in de praktijk brengen. Tijdens de groepsdiscussie scherpen we elkaar en brengen we elkaar verder in de toepassing van ‘het nieuwe bouwen’. Kortom, een congres om actief deel van uit te maken! We ontmoeten je graag tijdens dit inkijkje in de energieke wereld van The New Builders.

Datum en locatie

Wanneer: woensdag 7 juni 2016, van 15.00 tot 18.30 uur
Waar: Gebouw055, Condorweg 1, Apeldoorn

Programma

15.00-15.30 uur                Ontvangst
15.30-16.00 uur                Welkom door dagvoorzitter Govert-Henk Mijnders/ Enkele New Builders aan het woord.
16.00-16.45 uur                Presentatie door Bas Kodden
16.45-17.30 uur                 Groepsdiscussie o.l.v. Govert-Henk Mijnders
17.30-18.30 uur                Afsluiting met aansluitende de netwerkborrel (inclusief live muziek)

Over Bas Kodden

Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is bijzonder geïnteresseerd in het onderwerp ‘bevlogenheid’. Voordat Bas onderdeel werd van Nyenrode Business Universiteit, was hij bijna zijn hele loopbaan actief als ondernemer.

Word-een-held-bas-Kodden

 Na 12,5 jaar zijn organisaties te hebben geleid, droeg hij in 2010 de onderneming over om wetenschappelijk onderzoek te kunnen verrichten, boeken te schrijven en jonge, ambitieuze studenten te coachen naar toekomstig leiderschap. Dat zijn de nieuwe HELD’en in zijn ogen: Hoog Energieke Leidingnemende Doeners, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geven aan hun eigen toekomst. Sinds het verschijnen van zijn internationaal gepubliceerde #1 Bestseller ‘Word een HELD’, wordt Bas door veel bedrijven gevraagd om een bijdrage te leveren aan bevlogenheid in teams en organisaties. Kortom, om van talenten HELD’en te maken!

Innovatiemarkt

Twintig New Builders krijgen de kans om hun technische innovatie te laten zien op de Innovatiemarkt tijdens het Congres. Twintig standjes van bedrijven die willen laten zien wat innovatie volgens hen in de praktijk betekent.

 Ben je New Builder? Meld je dan hier aan. Geen New Builder? Van harte welkom! Een ticket kost € 75,- . Je kunt je hier aanmelden.

Wij zien uit naar een inspirerend congres vol interessante ontmoetingen, mooie gesprekken en goede verhalen!

Met hartelijke groet,
Leo Nieuwenhuis