Terug naar alle congressen
14 maart 2019

NVP Employee Experience 2019

De NVP organiseert donderdag 14 maart een inspirerend event bij KPMG in Amstelveen: de Employee Experience Challenge. Drie sprekers van formaat – Kay FormanekBas Kodden en Heleen Mes – geven hier vast een sneak preview wat HR-professionals tijdens de Employee Experience Challenge mogen verwachten. Meld je vandaag nog aan!

Een gelukkige werknemer is een productievere werknemer. Dat onderstrepen verschillende wetenschappelijke studies. Tegelijkertijd worstelen organisaties om mensen te binden en te behouden. Om geweldige bedrijfsresultaten te blijven realiseren, is het creëren van de beste Employee Experience op dit moment voor HR – en dus voor jou – van levensbelang.

Als HR Professional sta jij in de voorhoede van innovatie van de bedrijfscultuur en performance management. Hoe ga jij de beste Employee Experience creëren? En daarmee de impact van HR bij jouw organisatie vergroten? Om je kennis te verrijken, organiseert NVP de Employee Experience Challenge. Laat je tijdens dit gevarieerde event meenemen door boeiende sprekers die de zaken scherp neerzetten, zodat je geïnspireerd en met de juiste bagage de vertaling naar jouw medewerkers en organisatie kunt maken.

Meer informatie vindt je hier.