Over Jeroen:

Jeroen Frerichs houdt zich bezig met duurzame inzetbaarheid van medewerkers en de ontwikkeling van bevlogenheid.

“Vijf jaar samenwerking met Bas heeft, naast alle inzichten, vooral een boost gegeven aan mijn passie voor leiderschap. Mooi om nu mijn bijdrage te kunnen leveren als coach in het gedachtegoed van Bas.”

Motto:

Er is altijd een oplossing!

Over Maarten:

Maarten versimpelt niets maar maakt dingen graag eenvoudig, ongecompliceerd en praktisch, waardoor mogelijkheden ontstaan. In de complexe werkelijkheid van vandaag al lastig genoeg. Hierbij draait het altijd om de balans. Wat Maarten dan ook gelukkig maakt naast het ‘werk’ is zijn familie en zijn vrienden. Daarnaast is hij graag actief als hockey keeper, met wielrenfietsen, padel en skiën, met koken en lezen. Vindt het fijn om te hiken in de natuur; in de bergen en bij het water te zijn.

“Vanuit mijn verbondenheid met één van mijn favoriete kasteeltjes ‘Nyenrode’ heeft het werken met Bas mijn inzichten over leiderschap en teamsamenwerking verbreed en verdiept. Nog meer bevlogen om deze thema’s verder te onderzoeken en als coach bij te dragen aan de brede ontwikkeling van een mensgerichte leiderschapscultuur.”

Motto:

Alles begint met een keuze en de eventuele eerste stap! #hoedan? #doen!