Back to all books
Leidinggeven is omgekeerd opvoeden
3 April 2016

Leidinggeven is omgekeerd opvoeden

Leidinggeven is omgekeerd opvoeden

‘Leidinggeven is omgekeerd opvoeden’ gaat over de hoogste, maar misschien ook wel de moeilijkste vorm van leiderschap: leiding laten nemen. Leiders moeten de vicieuze cirkel van controlemechanismen die resulteren in minder bevlogenheid en daardoor minder resultaat doorbreken. Hoe? Door omgekeerd op te voeden.

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden werd verschillende malen geïnterviewd door journalist Eduard van Brakel van Management Impact. Deze interviews werden door Kodden en Van Brakel uitgewerkt in praktische hoofdstukken met leiderschapslessen voor leiders en managers. Na het lezen of luisteren van dit boek, wordt er van niemand meer een zesje gemaakt, maar wordt juist de abnormaliteit omarmd. Karakter, authenticiteit en zelfeffectiviteit zijn volgens de auteurs veel belangrijker dan talent. En ze tonen dat aan in dit boek vol leiderschapslessen voor Management Impact.

Eduard en Bas maakten samen het luister- en e-boek ‘Leidinggeven is omgekeerd opvoeden’. Een boek met impact voor leidinggevenden.

Het boek is hier te bestellen: