Back to all congresses
6 April 2021

Management in de Zorg

De arbeidsmarkt in de zorg blijft aantrekken. Er dreigen steeds meer arbeidsplaatsen niet of lastig in te vullen. Om grote personeelstekorten in de nabije toekomst te voorkomen, zijn nieuwe en slimmere manieren nodig om personeel te vinden en te behouden en het werk anders te organiseren.

Daarnaast heeft HR ook te maken met een grote transitie in het gehele zorg- en welzijnsveld, namelijk dat mensgerichte zorg weer belangrijker wordt. Ook HR-afdelingen moeten hier in mee bewegen, willen zij van toegevoegde waarde blijven.

Blijf up-to-date over de HR uitdagingen van de toekomst
Wat betekenen deze ontwikkelingen voor u en uw HR-beleid? Hoe zorgt u dat er geen gaten gaan vallen in uw personeelsbestand? Hoe trekt u nieuw talent aan en kunt u uw organisatie profileren als een aantrekkelijke werkgever? En hoe zorgt u dat uw werknemer zich permanent blijft ontwikkelen?

Het congres HR in de Zorg brengt u in één dag weer helemaal op de hoogte over de toekomstige uitdagingen van HR in de zorg. Tijdens het programma gaat u met vakgenoten interactief aan de slag, is er veel ruimte voor het stellen van vragen en kunt u in de pauzes een ruime keuze aan stands bezoeken.

Deze dag gaat in op dé HR uitdagingen van 2021:

  • HR heruitvinden in een transitie naar mensgerichtere zorg
  • Efficiënt talent aantrekken en behouden
  • Het versterken van het adaptief vermogen en de vitaliteit van uw organisatie
  • Regionaal krachten binden om personeelstekorten tegen te gaan
  • Inspelen op en gebruik maken van technologische ontwikkelingen