Back to all congresses
5 July 2016

Nyenrode BU – HR Event

U merkt ook dat de snelheid van veranderingen exponentieel toeneemt. Hoe gaan organisaties om met chaos en vernieuwing? Speelt uw organisatie over vijf jaar nog steeds een belangrijke rol? 

Leiderschap is een cruciale factor om een afdeling of organisatie te managen en in tijden van veranderingen de juiste koers te laten varen. Maar heeft uw organisatie de mensen met leiderschapstalent op de juiste plek? Zijn er talenten in uw organisatie die zich nog willen ontwikkelen? Of bent u dit misschien zelf? 

De eerste stap naar effectief leiderschap begint met reflectie, bewust worden van de eigen drijfveren en het effect op de omgeving. Deze stap vereist aandacht, toewijding en moed, want hiervoor moet men uit de comfortzone stappen. 

Kom naar het gratis HR evenement van 5 juli 2016 op Nyenrode. Stap uit uw comfortzone op een wel heel comfortabele omgeving en ervaar wat leiderschap voor u en uw organisatie kan betekenen. 

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar Els Ooteman via e.ooteman@nyenrode.nl of bel voor meer informatie 0346 291259

Programma 5 juli – Nyenrode Business Universiteit

13:30 Ontvangst – Wapenzaal 

Dr. Bas Kodden – Nyenrode docent en auteur van ‘Word een HELD’ (Nr. 1 bij managementboek en al een jaar in de top 100).

Gerrit Streekstra en Maurice Overbeeke – Wat wordt er mogelijk als een regisseur en een haptonoom zich met MT’s gaan bemoeien.

Stone van den Hurk – Meer dan een verhalenverteller, wat is er te leren van westerns, science fiction en ridderverhalen.

17:00 – 18:00 Netwerkborrel

Tevens is er de mogelijkheid voor een rondleiding over het prachtige 13e eeuwse landgoed door Jan-Willem Jagtenberg, Landgoed beheer Nyenrode. Hij weet alles over groeien. Wanneer u zich aanmeldt voor dit evenement kunt u tevens geheel vrijblijvend, gratis lid worden van de Learning & Development community. Een groeiende community van HR en learningprofessionals.