Maarten Bos

Coach

Maarten heeft een ruime ervaring als manager van grote organisaties en als ondernemer. Daarnaast als trainer en mentor actief vanuit zijn eigen praktijk. Hij combineert zijn ervaring als leider met organisatie- , teamontwikkeling en persoonlijke (leiderschaps-)ontwikkeling in zijn rol als executive coach. Wat hem drijft is mensgerichte ontwikkeling vanuit gastvrijheid en compassie.

Over Maarten:

Maarten versimpelt niets maar maakt dingen graag eenvoudig, ongecompliceerd en praktisch, waardoor mogelijkheden ontstaan. In de complexe werkelijkheid van vandaag al lastig genoeg. Hierbij draait het altijd om de balans. Wat Maarten dan ook gelukkig maakt naast het ‘werk’ is zijn familie en zijn vrienden. Daarnaast is hij graag actief als hockey keeper, met wielrenfietsen, padel en skiën, met koken en lezen. Vindt het fijn om te hiken in de natuur; in de bergen en bij het water te zijn.

“Vanuit mijn verbondenheid met één van mijn favoriete kasteeltjes ‘Nyenrode’ heeft het werken met Bas mijn inzichten over leiderschap en teamsamenwerking verbreed en verdiept. Nog meer bevlogen om deze thema’s verder te onderzoeken en als coach bij te dragen aan de brede ontwikkeling van een mensgerichte leiderschapscultuur.”

Motto:

Alles begint met een keuze en de eventuele eerste stap! #hoedan? #doen!